Церемонія нагородження першої еко-премії України Viva, Morshinska! ECO AWARDS 2017: як це було

Viva Morshinska ECO AWARDS 2017
14 червня журнал Viva! відкрив сезон літніх атмосферних вечірок: у The One Place відбулася еко-церемонія нагородження премії Viva, Morshinska! ECO AWARDS 2017 року.

#@#

Природна мінеральна вода "Моршинська" за підтримки журналу Viva! заснувала унікальну у своєму роді еко-премію "Viva, Morshinska! ECO AWARDS 2017", приурочену до запуску нової преміальної скляної пляшки «Моршинська». Мета проекту – привернення уваги до теми захисту довкілля. Ця премія була створена для того, щоб надихнути українців вести більш усвідомлений та здоровий спосіб життя, показавши, як багато в Україні людей, які своєю діяльністю, проектами, продукцією щодня роблять внесок у розвиток еко-напряму в нашій країні.</nbsp;</

>

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тетяна Литвинова показала стрункі ноги у міні-сукні на еко-вечірці Viva!

У рамках премії було представлено 9 номінацій, за кожну з яких читачі Viva! віддавали свій голос на сайті: "Еко-селебріті", "Еко-готель", "Еко-туризм", "Еко-освіта", "Еко-косметика", "Еко-блогер", "Еко-food". 14 червня на березі Дніпра відбулася довгоочікувана церемонія нагородження переможців у кожній номінації.   

Вечірка в комплексі The One&Place на всі 100% пройшла у форматі відомого багатьом Атмосферного вечора журналу і відповідала еко-тематиці церемонії: крім зеленої території, множини екологічно чистої, натуральної -код: білий та зелений колір, які символізують чистоту та природність. Одним із найяскравіших елементів вечірки стала Зелена доріжка, якою пройшлися багато зірок українського шоу-бізнесу - Тетяна Литвинова, Руслана, Маша Собко, Анатолій Анатолич, Жан Грицфельдт, Роза Аль-Намрі, Тимур Мірошниченко. За діджей-пультом весь вечір запалював гостей DJ Sivash.

DJ Sivash

Ведучий Володимир Остапчук розпочав урочисту церемонію"Viva, Morshinska! ECO AWARDS 2017", запросивши на сцену організаторів премії. 

Ведучий Володимир Остапчук

"Яким повітрям будуть дихати наші діти, яку воду вони будуть пити і яку Землю ми залишимо майбутнім поколінням? Ці та багато подібних питань задають собі багато хто - розповіла про ідею та місію премії" головний редактор "журналу" Viva! Іванна Слабощпіч - журнал Viva!присвятив темі захисту навколишнього середовища цього випуску. Для команди Viva! вторинно переробленої сировини". 

Церемонія нагородження першої еко-премії України &quot;Viva, Morshinska! ECO AWARDS 2017&quot;: як це було

Головний редактор журналу Viva! Іванна Слабошпицька

Марина Соловйова

Генеральний директор "Едіпрес Медіа" Інна Катющенко

 

Роблячи вибір у номінації "Еко-косметика", читачі Viva! віддали перевагу бренду Vigor, який можна сміливо назвати лідером на українському ринку натуральної косметики. Протягом кількох років компанія виробляє натуральну продукцію з виключно екологічно чистої сировини, відбором та закупівлею якої займається особисто Ольга Василівна Вайгорс - генеральний директор "Vigor Cosmetique Naturelle".

Багато хто також відзначив якість та натуральність продукції двох інших номінантів: "White Mandarin" та "Irene Bukur".

Премію в номінації "Еко-готель", в якій були представлені три найпопулярніші готелі України, отримав "Radisson Blu Resort Буковель", який керується принципом екологічного ведення бізнесу та активно реалізовує програму « Відповідальний бізнес. У готелі використовується тільки енергозберігаюче обладнання, що функціонують водозберігаючі технології. Крім того, спеціально для гостей "Radisson Blu Resort Буковель" розробили #BLU&Routes– маршрути для прогулянок, бігу та велосипедного спорту, які розташовані у безпосередній близькості до готелю.

Переможцем премії "Viva, Morshinska! ECO AWARDS 2017" у номінації "Еко-food" став продукт компанії "Равлик Боб", які спеціалізуються на корисних і смачних солодощах. У номінації також були представлені популярні еко-продукти торгової марки "Козуб" та "Good morning, Granola".

Оксана Шугаєва (справа) - маркетолог "Равлик Боб" 

"Зелена школа" стала победителем премії "Viva,  Morshinska! ECO AWARDS 2017" у номінації""Еко-освіта". "Зелена школа" - це освітній лекторій, екостартап, метою якого є об'єднання та мотивація людей виробляти нові екозвички, створювати нові екопроекти.

Максим Залєвський (по центру) – куратор проекту "Зелена школа"

Кращі туристичні проекти "Ukraіner", "Знайдено в Україні", "Karpaty.ua" були представлені в рамках першої еко-премії України "Viva, Morshinska! ECO AWARDS 2017", присвяченої виходу преміальної скляної пляшки "Моршинська". Перемогу в номінації "Еко-туризм" здобув проект "Ukraіner" - один з наймолодших і найуспішніших туристичних стартапів, мета якого показати світові якнайбільше красивих місць України, а також розповісти про цікавих мешканців нашої країни.

Засновник проекту "Made in Ukraine" Юлія Савостина стала переможцем у номінації "Еко-блогер", в якій також були номіновані Маріанна Душар і Маша Ледіна. Як зазначає сама Савостина, вона розпочала свій проект для того, щоб підтримати українського виробника, а також з того, що дуже перейнялася ідеєю того, що локальне виробництво досить сильно впливає на захист довкілля.

Номінація "Еко-селебріті" премі "Viva, Morshinska! ECO AWARDS 2017" стала найдовгоочікуванішою, яскравішою і непередбачуваною. У ній були представлені одразу три знаменитості, шкірна з яких здобула свою нагороду. Переможницею в номінації "Еко-селебріті" стала Руслана Ліжичко, Даша Малахова була визнана "Еко-трендсеттером", а Тетяна Литвинова здобула премію в номінації "Еко-лайфстайл". 

Руслана

Тетяна Литвинова

До речі, саме Тетяна Литвинова прикрасила обкладинку еко-номера журналу Viva!, який презентувала на церемонії "Viva, Morshinska! ECO AWARDS 2017". Тетяна Литвинова– адепт здорового способу життя та здорового догляду за собою виключно натуральними способами – ndash; правильним харчуванням, активним способом життя, натуральною косметикою, органічною їжею та природною водою.

Завершальним аккордом став виступ хедлайнера вечірки - групи The Harbkiss, яка виконала на майданчику головної еко-церемонії країни "Viva, Morshinska! ECO AWARDS 2017" свої знамениті хіти.

Церемонія нагородження першої еко-премії України &quot;Viva, Morshinska! ECO AWARDS 2017&quot;: як це було

Генеральний директор "Едіпрес Медіа" Інна Катющенко

Головний редактор журналу Viva! Іванна Слабошпіцька

Генеральний директор «Едіпрес Медіа» Інна Катющенко та прима-балерина Національного театру опери та балету України Катерина Кухар у костюмах Couture de Fleur

Анатолій Анатолій

Заступник генерального директора "Едіпрес Медіа" Наталія Бойко, провідний Анатолій Анатоліч та генеральний директор "Едіпрес Медіа" Інна Катющенко

Руслана

Тетяна Воржева, Вова Борисенко та співачка Лавіка, Андрій Кіше з дружиною та доньками

Маша Собко

Марія Яремчук

Аніта Луценко, Даша Трегубова

Аніта Луценко

Аніта Луценко

 

Кирилл Шапаров та Тетяна Павличук-Тишкевич (KIEV TANGO PROJECT)

Церемонія нагородження першої еко-премії України &quot;Viva, Morshinska! ECO AWARDS 2017&quot;: як це було

Інна Поперешнюк (співвласниця "Нова Пошта")

Руслана

Головний редактор журналу Viva! Іванна Слабошпіцька

Володимир Остапчук та Наталія Власюк

Жан Грицфельдт

Оксана Гутцайт

Володимир Остапчук, Міліна Тодореску та Віолетта Литвиненко

Церемонія нагородження першої еко-премії України &quot;Viva, Morshinska! ECO AWARDS 2017&quot;: як це було

Євген Клопотенко

Церемонія нагородження першої еко-премії України &quot;Viva, Morshinska! ECO AWARDS 2017&amp;quot ;: як це було

Церемонія нагородження першої еко-премії України &quot;Viva, Morshinska! ECO AWARDS 2017&amp;quot ;: як це було

Надія Матвєєва

Церемонія нагородження першої еко-премії України &quot;Viva, Morshinska! ECO AWARDS 2017&amp;quot ;: як це було

Габріелла Массанга

Вова Борисенко та Лавика

TamerlanAlena

Влад Дарвін

Тімур Мірошниченко

Маша Виноградова

Тала Калатай (праворуч)

Тетяна Воржева, Влад Дарвін

50 відтінків зеленого: зірки у зеленому вбранні на вечірці Viva!

Наталка Карпа з чоловіком Євгеном Тереховим

Анетті Жернова

Артем Гагарін

 

Тетяна Литвинова

Яна Алтухова

Тетяна Воржева

50 відтінків зеленого: зірки у зеленому вбранні на вечірці Viva!

On I Ona

Геннадій Попенко з дружиною та дочкою

Микита Карпенко з дружиною

 

Інна Сілантьєва, Інна Катющенко

Тетяна Литвинова, Інна Сілантьєва

Lilu

Олена Шоптенко

Анна Селюкова

Світлана Хабленко ("Едіпрес Україна"), Каріна Бербенець ("Cheil"), Софія Макарук ("Samsung")

Ведуча Роза Аль-Намрі

Олексій Прищепа

Слава Соломка

Ведуча Юлія Шолудько та співак Андрій Кіше

Лаура та Крістіна Марті  

Ведуча Тетяна Литвинова та заступник головного редактора журналу Viva! Тетяна Вітязь

В'ячеслав та Марина Узєлкови

Олена Вінярська та Василь Жураковський

Таня Берк

E-motion

The Hardkiss

Фото: Лідія Тропман, Олена Полковнікова, Роман Богач, Юрій Строкань

Кофе впопыхах или завтрак в наручниках 13 ноября
Попередній матеріал

Спектакль театра &quot;Черный квадрат&quot;: &quot;Кофе впопыхах, или Завтрак в наручниках&quot;

Тоня Матвиенко и Арсен Мирзоян свадьба
Наступний матеріал

По-богатому: ведущим на свадьбе Тони Матвиенко и Арсена Мирзояна стал Олег Винник

Новини партнерів